Centar za poduzetništvo i projekte

30.10.2017 - 09:40
Centar za poduzetništvo i projekte

CEO konferencija Mostar 2018

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru domaćin je CEO konferencije za 2018. godinu. CEO konferencija je najveća studentska regionalna konferencija, obuhvaća 4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i više od 5000 sudionika.

Ukoliko želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Mostaru koja će se održati 15.3.2018. godine.

 
 

Održano gostujuće predavanje – Upravljanje marketingom

Održano gostujuće predavanje na kolegiju Upravljanje marketingom, na trećoj godini preddiplomskog studija.

Predavanje je održala Tatjana Dujmović, mag.oec, brend menadžer u tvrtci Manedra Company d.o.o., generalnom distributeru brenda Wilkinson Sword. Tema gostujućeg predavanje bila je Upravljanje marketingom na primjeru pozicioniranja brenda Wilkinson Sword.

Opširnije......


Ožujsko studentski natječaj 2017. - Osmisli promociju i osvoji vrijedne nagrade

 

Završna prezentacija - 14.12.2017. (četvrtak) u 10 sati sala 215. 

Osmisli promociju i osvoji vrijedne nagrade.

Prezentacija (PDF)

I ove godine, Molson Coors i Ožujsko pivo provode u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru projekt osmišljavanja promotivnih aktivnosti.

Za sudjelovanje u projektu, prije svega, potrebno je odabrati jednu od tema:      

 1. Žuja i nogomet (osmisliti promotivne aktivnosti kroz sve prodajne kanale, kao i medijske kanale za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. u Rusiji) ili

 2. Digitaliziraj Žuju (Kako približiti brend potrošaču u digitalnom svijetu?  – aktivnosti i projekt)

Opširnije......


Poziv za sudjelovanje u projektu „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru, da sudjeluju u projektu koji se organizira na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a uz potporu Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta (projekt  "POTICAJ UDRUŽENJIMA, KOMORAMA I OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA" za 2017. godinu).