Ljetna škola

Ljetna škola
Međunarodna ljetna škola
Ljetna škola Ankona

Ljetna škola Uniadrion fokusirana na pitanje migracija na Balkanu, održat će se od 17. do 22.9.2018. u Anconi, Italija.  Prijave se primaju do 30.7.2018., a više informacija se može pronaći u privitku i na web stranici www.uniadrion.net.

prilozi

 


 

Produžene su prijave studenata za  Međunarodnu ljetnu školu koja se u suradnji s norveškim koledžom HSN i Univerzitetom  Džemal Bijedić ove godine ponovno održava na našem Sveučilištu u razdoblju od  21.5. do 2.6. 2018. godine. 
Link za prijavu je otvoren do 15.5.2018.
Više informacija o školi se može pronaći na na sljedećem linku 

 

Ljetna škola Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci 2018

All the information and the application forms are available at our website:
 
 
Enclosed we are sending you an informative brochure about the Summer School. Our Facebook fun-page, with reviews and additional information can be found on:
 
 
Also, please inform students that the registration to the Summer School is completely online and available at:
 
 
EFRI Summer School Team, summerschool.team@gmail.com
 
10. Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika
 
Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH iz Austrije održati desetu po redu Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika od 8. do 28. srpnja 2018.
 
Program je koncipiran za studente preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija bez obzira na smjer, koji bi htjeli usavršiti znanje njemačkog jezika. Nastava se odvija svakim radnim danom, sveukupno 60 sati nastave jezika, te učenje u tandemu sa austrijskim polaznikom (polaznici su i smješteni u dvokrevetnoj sobi s austrijskim polaznikom). Polaznici su podjeljeni u grupe shodno razini znanja njemačkog jezika, a nastavnici su profesori sa austrijskih sveučilišta. Program se sastoji i od organiziranih terenskih nastava, radionica te izleta i filmskih večeri. Na kraju ljetne škole polaznici polažu ispit i dobivaju potvrdu o položenom ispitu. Ove godine omogućena je i prijava studenata iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
 
Troškove ljetne škole: smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškovi održavanja nastave, organiziranja izleta te ostalih popratnih sadržaja snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK). Polaznici su obvezni snositi troškove dolaska i odlaska na ljetnu školu te uplatiti pristojbu za sudjelovanje u iznosu od 1.800,00 kn uz mogućnost plaćanja u dvije rate.
 
Ljubazno Vas molim ukoliko obavijest o ljetnoj školi možete objaviti na Vašim web stranicama i proslijediti svim zainteresiranima. Natječaj i prijavnicu  dostavljam u privitku.
 
Više informacija možete pronaći na sljedećim stranicama:
 
 
EMAC Junior Faculty & Doctoral Student Research Camp
 
Brošura
EFRI International Business Workshops
 
SUMMER WORKSHOPS IN CROATIA: EFRI INTERNATIONAL BUSINESS WORKSHOPS
 
Ljetna škola na Sveučilištu Milan - Biococca
 
Poziv za upis na ljetnu školu na Sveučilištu Milan - Biococca. 
 
Sve informacije možete pronaći u prilogu.