BETAPITCH MOSTAR 2018 na Ekonomskom fakultetu

BETAPITCH MOSTAR 2018 na Ekonomskom fakultetu

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz startup svijeta i ozbiljnih umrežavanja. Govorimo o drugoj po redu konferenciji BETAPITCH Mostar! Rezervirajte četvrtak, 8.11.2018. od 11 do 16:30 i dođite u amfiteatar Ekonomskog fakulteta u Mostaru.

Što možete očekivati? Imat ćete priliku čuti vrhunske predavače i njihova iskustva u stvaranju brendova koji znače, ali i poslušati pitcheve najperspektivnijih startupa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Turske.

PROGRAM

10:30 Registracija

11:00 Službeno otvorenje konferencije BETAPITCH Mostar 2018

11:15 Obraćanje veleposlanice Ambasade Njemačke u BiH - Christianne Hohmann

11:20 Obraćanje predstavnika Ambasade SAD-a u BiH

11:25 Obraćanje predstavnice tvrtke NSoft - Ana Sović

11:30 Keynote #1: Što mladi poduzetnici trebaju da bi uspjeli u startup svijetu - Malcolm Duerod (International Burch University)

11:45 Keynote #2: Trenutak koji mijenja život - Armin Talić (Bit Alliance)

12:00 Keynote #3: Praktične primjene umjetne inteligencije - Emir Pašić (CEE FREIRAUM)

12:30 Keynote #4 - Jah Ying Chung (The Good Growth Co. - Hong Kong)

12:45 Ručak i druženje

13:15 Startup natjecanje: finale

15:15 Panel diskusija (Emilio Corchado (Startup Ole, Španjolska), Amra Sofić (BH Telecom, BiH), Emir Pašić (CEE FREIRAUM, Njemačka), Derek Goodwin (Global Entrepreneur Programme, Ujedinjeno Kraljevstvo). Moderator: Boris Čerkuč

15:45 Keynote #5 - Emilio Corchado (Startup Ole -Spain)

16:00 Keynote #6 - Rešad Začina (Ministry of Programming)

16:15 Startup natjecanje: proglašenje pobjednika

Najvažniji dio događaja i razlog zašto SPARK organizira ovu konferenciju je svakako startup natjecanje, a ovih 14 startupa je ušlo u pred-finale natjecanja: Academico (Tuzla, BiH) Almotech (Tirana, Albanija) Amplius (Mostar, BiH) Bizbook (Sarajevo, BiH) Daktilograf (Podgorica, Crna Gora) STEM FUN (Sarajevo, BiH) Imicron (Mostar, BiH) Prijavi i pomozi (Mostar/Sarajevo, BiH) PrirodnoBIH (Banja Luka, BiH) PROFA (Banja Luka, BiH) Sophico (Mostar, BiH) Sorter (Mostar, BiH) The Badger (Podgorica, Crna Gora) TWIN (Istanbul, Turska)

Konkurencija je doista bila teška jer se na natjecanje prijavilo 90 startupa iz BiH i svijeta - stoga čestitamo polufinalistima na uspjehu! Osim što će sudjelovati u natjecanju, polufinalisti će se predstaviti pred investitorima u sklopu Innovation Café No.3, koji se održava za vrijeme BETAPITCH Mostar 2018. Organizator ovog pod-eventa je CEE FREIRAUM. Ukoliko i vi želite vidjeti što je novoga u startup svijetu i koji će od ovih startupa osvojiti putovanje u Berlin na natjecanje BETAPITCH Global (15.11.2018.), poklon vrijedan 1000$ (samo za bh startupe) te direktan ulaz u SPARK Startup program, popunite kratku formu i time rezervirajte svoje mjesto u amfiteataru Ekonomskog fakulteta u Mostaru.