Centar za poduzetništvo

30.10.2017 - 09:40
Centar za poduzetništvo
CEO konferencija Mostar 2017
 
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru domaćin je CEO konferencije za 2017. godinu. CEO konferencija je najveća studentska regionalna konferencija, obuhvaća 4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i više od 5000 sudionika.
 
Ukoliko želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Mostaru.
 
 

 

Ožujsko studentski natječaj 2017. - Osmisli promociju i osvoji vrijedne nagrade
 

četvrtak, 16.11.2017.  u 10:00 na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (sala 214)

I ove godine, Molson Coors i Ožujsko pivo provode u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru projekt osmišljavanja promotivnih aktivnosti.
Za sudjelovanje u projektu, prije svega, potrebno je odabrati jednu od tema:         

 1. Žuja i nogomet (osmisliti promotivne aktivnosti kroz sve prodajne kanale, kao i medijske kanale za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. u Rusiji) ili

 2. Digitaliziraj Žuju (Kako približiti brend potrošaču u digitalnom svijetu?  – aktivnosti i projekt)

Opširnije......


Poziv za sudjelovanje u projektu „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru, da sudjeluju u projektu koji se organizira na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a uz potporu Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta (projekt  "POTICAJ UDRUŽENJIMA, KOMORAMA I OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA" za 2017. godinu).