Projekt Ureda specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR-a) „E4U“

10.01.2017 - 13:46
Projekt Ureda specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR-a) „E4U“

Pozivamo vas da nam se pridružite na druženju koje organiziramo u okviru projekta Ureda specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR-a) „E4U“, a koje će se održati u Mepas Mall-u, 11. siječnja  2017. od 12:00 do 15:00 sati.

Ovaj projekt angažira 14 javnih sveučilišta/ fakulteta i oko 56 studenata i nastavnika iz cijele zemlje u BiH, u promociji pitanja od značaja za proces Europskih integracija. Studenti će uz pomoć svojih akademskih mentora i eksperata na projektu, izraditi javne kampanje koje ilustriraju percepciju mladih i njihovo mišljenje o društveno-ekonomskim reformama, posebno u području obrazovanja, prvog radnog iskustva, zapošljavanja i poduzetništva.

Predstavnici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koji su u timu sa studentima s Univerziteta Džemal Bijedić, su Stipan Zovko, Renata Begić, Iva Klepić i Daria Heljić.

Projekt također uključuje interaktivne aktivnosti sa građanima širom BiH kao što je ovo druženje, gdje će studenti koji sudjeluju u projektu predstaviti ovu inicijativu i biti domaćini nizu zabavnih aktivnosti.

Posjetite zvaničnu Facebook stranicu E4U projekta:

https://www.facebook.com/euforyouebih/