Arhiva

Arhiva

Arhiva Javnih Nabavki za 2016.

Arhiva 2016.

Stranica arhive Ekonomskog fakulteta u Mostaru

Programa obuke Mladi Bankar ProCredit banka

 Prijavite se do 30.6.2014.!

 

PLAKAT               Obavijest

 

In memoriam:

Prof.dr.sc. Martin Bevanda

(1944. – 2014.)

 

8. Natjecanje studenata za najbolji

poslovni plan za 2013/2014 i PANEL DISKUSIJA

19.5.2014. u terminu 10,30 – 13,00 sati

 

Karin Rau – Deutsche Gesellshaft fur zusammenarbeit (giz),

mr.sc. Jozo Bejić – Federalno ministarstvo razvoja poduzetništva i obrta,

Ivan Jurilj – agencija za razvoj hercegovine (Redah),

Davor Krezić – Alfa therm i tehnološki park “Intera”,

Tomislav Majić – udruženje za poduzetništvo i posao (Link).

 


 Jednodnevno studentsko putovanje

Mostar-Sarajevo-Vitez-Bugojno-Mostar

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u srijedu 23.4.2014. godine u organizaciji Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru posjetili su Centralnu banku Bosne i Hercegovine. Guverner CBBiH gosp. Kemal Kozarić i viceguverner gđa. Bajrović bili su domaćini za 170 studenta i profesore u njihovoj pratnji. Guverner je studentima u ime CBBiH poklonio komplet kovanica konvertibilne marke. Student Tomislav Zeleničić uručio je poklon guverneru gosp. Kozariću.

(opširnije)

CEO WARMUP MOSTAR?

U subotu 17.05.2014. godine održavao se CEO WarmUp Mostar konferencija za mlade. Konferencija se odvijala u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Zajedničkim trudom i zalaganjem studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru održana je jedna od najuspješnijih CEO konferencija. U nastavku Vam predstavljamo agendu samog događanja kao i goste predavače. Uskoro i fotografije sa konferencije....

Agenda

(opširnije)


 

Predavanje prof. Ninoslava Novaka "Internet i mladi"

u organizaciji FSEF-a


POBJEDNICI „OŽUJSKO STUDENTSKOG NATJEČAJA“

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru proglašeni su dobitnici nagrada koji su sudjelovali na „Ožujsko studentskom natječaju“. Ocjenjivački tim u sastavu: Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu ispred „Ožujskog piva“, doc.dr.sc. Marija Čutura ispred Ekonomskog fakulteta i predsjednik Foruma studenata Ekonomskog fakulteta, Anto Jerković, zajednički su donijeli odluku o najboljim projektima. 

(opširnije i fotografije)


Fokus grupa: "Analiza za razvoj obrta u F BiH"

(opširnije i fotografije)


ODRŽAN SEMINAR ZA STUDENTE I PROFESORE

 

 

Dana 21.10.2013. za studente II godine održan je seminar o inovacijama, poduzetništvu i  mogućnostima financiranja start-up projekata, u organizaciji Ministarstva privrede HNK, REDAH-a, tehnološkog parka INTERA Mostar te uz podršku EU projekta INOVO i GIZ projekta ProLocal. Seminar je održan u prostorijama Tehnološkog parka INTERA, u terminu od 10:00-15:30h.

(opširnije i fotografije)


Iz tiska je izišlo posebno izdanje Zbornika radova Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Zbornik sadrži radove sudionika interkatedarskog skupa Organizacije i menadžmenta održanog u Mostaru.

Sadržaj zbornika